Faq

Waarom zijn jullie trouwjurken zo goedkoop?

Wij verkopen de trouwjurken alleen op afspraak. Hierdoor hoeven wij niet zes dagen in de week van 09.00 tot 17.00 uur de winkel open te houden en dure personeelskosten te betalen. Hierdoor betaalt u alleen voor de trouwjurk zelf en niet voor alle onkosten van een bruidsmodewinkel.

Welke trouwjurken zijn op voorraad?

Wij hebben in de winkel pasmodellen. Indien u een jurk mooi vindt, dan bestellen wij de jurk voor u op maat. Wij nemen dus al uw maten op. Indien een pasmodel u als gegoten zit, kunt u ervoor kiezen deze gelijk mee te nemen.

Hoe wordt mijn bestelling afgehandeld?

Na het opnemen van de maat bestellen wij de jurk. De levertijd van de jurken is tussen twaalf en zestien weken. Zodra de jurk binnen is maken we een nieuwe afspraak. Dan passen we de jurk af.

Kan ik speciale wensen doorgeven?

Ja, dat is meestal geen probleem. Omdat uw trouwjurk op maat wordt besteld, is het relatief gemakkelijk om wijzigingen door te geven. Veel voorkomende vragen gaan over speciale maten, of afwijkende kleuren of materialen. Wij overleggen met onze fabrikant en styliste wat de mogelijkheden zijn voor uw speciale wensen.

Hoe lang is de levertijd van mijn trouwjurk?

Wij doen ons uiterste best om uw trouwjurk zo spoedig mogelijk te leveren. In de praktijk duurt dit twaalf tot zestien weken. Indien dit niet mogelijk is (bijvoorbeeld vanwege speciale wensen) laten wij u dat meteen weten. Indien u uw trouwjurk op korte termijn wilt ontvangen dan overleggen wij dit eerst met fabrikant en styliste.

Hoe kan ik mijn trouwjurk betalen?

Indien u een trouwjurk bij ons wilt kopen dan betaalt u een aanbetaling van vijftig procent van de jurk. Het resterende bedrag kunt u betalen na het afpassen. Wij hebben geen pinautomaat. U kunt bij ons contant betalen en ontvangt een factuur.

Voor verdere vragen kunt u vrijblijvend contact op nemen. Wij adviseren u graag!